Een zorgeloze vakantie voor mindervaliden

Een zorgeloze vakantie moet voor iedereen mogelijk zijn vinden wij. Appartementenverhuur en Stalhouderij Nieuw-Moscou is dan ook zeer geschikt voor mindervaliden.

Rolstoelvriendelijkheid

Rondom de accommodatie ligt bestrating zodat rolstoelgebruikers alle faciliteiten goed kunnen bereiken. Alle binnenruimtes zijn daarnaast drempelvrij, waarbij alle deurposten 93 centimeter breed zijn om de toegankelijkheid voor rolstoelen te kunnen verzekeren.

Ook de sanitaire voorzieningen zijn toegespitst op mindervalide gebruikers. Zo zijn er aparte mindervalide-toiletten die extra ruim zijn opgezet en zijn voorzien van steunbeugels.

Activiteiten voor mindervaliden

Het kan voor mindervaliden soms lastig zijn om aan alle activiteiten mee te doen. Speciaal voor mindervaliden zijn er verschillende activiteiten om ook te kunnen genieten van een zorgeloze en leuke dag.

Paardentram
Wat is er nou leuker dan met een groep in een karakteristieke paardentram de weg op te gaan? De route leidt langs kronkelende plattelandsweggetjes en voert langs vele weilanden en boerderijen. De ideale manier om overdekt de omgeving te verkennen. Een gezellige dagactiviteit!


Huifkar-ritje
Verken de omgeving op authentieke wijze met een huifkar-rit! Ga het avontuur aan met de overdekte huifkar.
Met paard en wagen de boer opgaan door het Drentse landschap, wie wil dat nou niet?
 


Huifbed
Voor onze gasten met een meervoudige handicap waarbij bewegen moeilijk is, is er het huifbed. Deze speciaal ingerichte huifkar maakt het mogelijk om op een comfortabele manier aan deze activiteit deel te nemen. Het contact met het paard via het zeil zorgt voor een bijzondere beleving. Geschikt voor alle leeftijden.

 


Meer informatie over de mogelijkheden?

Heeft u specifieke vragen over de mogelijkheden voor mindervaliden? Neem dan contact op via onderstaand contactformulier. Wij helpen u graag!

* Dit veld is verplicht


Nieuws


Bel 0528 361 408 of Boek direct