Vragen of reserveren? 0528 361 408

Boeken

Aankomstdatum
Vertrekdatum
Aantal personen
Type verblijf
Zoeken

Paardentram

Wat is er nou leuker dan met een groep in een karakteristieke paardentram de weg op te gaan? De route leidt langs kronkelende plattelandsweggetjes en voert langs vele weilanden en boerderijen. De ideale manier om overdekt de omgeving te verkennen. Een gezellige dagactiviteit!

Stapmolen

Voorafgaand en na afloop van intensieve inspanning van uw paard, kunt u uw paard stapwerk laten verrichten in de stapmolen. Zo voorkomt u verzuring in de spieren van uw paard.

Onze elektrische stapmolen is voorzien van buitenverlichting en bevindt zich dichtbij (op directe loopafstand) van de overdekte rijhal en de stallen. De weg van en naar de stapmolen is volledig bestraat.
Buitenverlichting
directe loopafstand
en
bestrating naar stapmolen

Paddocks

Om afwisseling te kunnen bieden voor uw paard beschikt Stalhouderij Nieuw-Moscou over een aantal paddocks. Zo kan uw paard tijdelijk buiten worden gestald (ook bij het uitmesten van de stallen) op een veilige en gecontroleerde manier.

De zandbodem is voorzien van drainage zodat de bodem snel water af kan voeren bij hevige regenval. Dit voorkomt plassenvorming en zorgt ervoor dat uw paard altijd op een droge ondergrond kan staan.
veilig en gecontroleerd
en
Zandboden voorzien van drainge

Paardenboxen

Wij vinden het belangrijk dat uw paard comfortabel bij ons kan worden gestald. Uw paard heeft dan ook alle ruimte om in de ruim opgezette stallen van 3 x 3,5 en 3 x 4 meter te kunnen bewegen, rollen en liggen. Alle stallen worden uitsluitend door onze medewerkers uitgemest op vaste tijdstippen. Dit voorkomt onnodige stress en onrust bij uw paard.
Elke stal is aangesloten op een antivliegen-systeem waardoor uw paard niet alleen vrij blijft van vervelende vliegen, maar ook voorzien wordt van frisse buitenlucht. De gehele stal is licht opgezet en volledig geïsoleerd zodat de binnentemperatuur gelijk en aangenaam blijft ondanks de weersomstandigheden buiten.
Comfortabel
3 x 3,5 en 3 x 4 meter
Of
Wordt uitgemest door onze medewerkers

Overdekte rijhal

De overdekte rijhal heeft een afmeting van 20 x 40 meter. Dankzij de vlokkenbodem heeft uw paard en eventueel uw rijtuig voldoende ondersteuning zonder weg te zakken in de bodem.
Zo bent u verzekerd van een vlakke en stabiele ondergrond. De stallen bevinden zich naast de rijhal waardoor u ondanks het weer altijd kunt rijden en zonder moeite de rijhal kunt betreden met uw paard.
Vrij rijden
Bent u in de buurt woonachtig en wilt u gebruik maken van onze rijhal, om vrij te rijden? Dat kan! Neem dan even contact op. Prijs en beschikbaar is namelijk afhankelijk van het tijdstip, het aantal keren, etc.
20 x 40 meter
Vlokkenbodem
En
Stabiele ondergrond