Vragen of reserveren? 0528 361 408

Boeken

Aankomstdatum
Vertrekdatum
Aantal personen
Type verblijf
Zoeken

Over ons

Een gastvrij verblijf op een prachtige locatie

Even buiten Hoogeveen, op de grens van Zuid-Drenthe en Noord-Overijssel, ligt Appartementenverhuur en Stalhouderij Nieuw-Moscou.
De familie Van de Wetering verwelkomt u graag in Nieuw-Moscou. Geniet van de rust en ruimte en de vele recreatiemogelijkheden in de
omgeving.

De sfeer van kamperen bij de boer, in een luxe appartement

De nieuw gerealiseerde accommodatie biedt plaats aan maximaal 36 personen, verdeeld over vier afzonderlijke luxe appartementen. Proef de sfeer van kamperen bij de boer, met alle luxe dat een modern appartement biedt! Dit inclusief met iedere ochtend een heerlijk verzorgd ontbijt.

Groepsaccommodatie, appartementenverhuur en Bed & Breakfast

De variërende capaciteit van de vier appartementen biedt plaats aan gezelschappen van 1-2 personen (bijvoorbeeld als Bed & Breakfast), 2-6 personen, 6-14 personen of grotere groepen tot en met 36 personen. Het ruim opgezette complex beschikt over een speciale gezamenlijke groepsruimte en voldoende parkeergelegenheid voor de deur (ook voor touringcars). Het ideale groepsverblijf in Drenthe dus!

Moderne appartementen met aandacht voor mindervaliden

Geniet in alle luxe en comfort van uw verblijf in Nieuw-Moscou. De nieuw gerealiseerde appartementen zijn gezellig en modern ingericht. Elk appartement beschikt over gratis WIFI, vloerverwarming, open keuken en luxe box spring bedden. Dankzij de rolstoelvriendelijke opzet is een verblijf uitermate geschikt voor mindervaliden.

Speciale faciliteiten voor paardeneigenaren

De unieke combinatie van appartementenverhuur en stalhouderij met overdekte rijhal biedt voor paardeneigenaren alle mogelijkheden voor een zorgeloos verblijf. Zo kunt u uw eigen paard mee op vakantie nemen, is er plaats voor tijdelijke vakantiestalling of langdurige

pensionstalling. Ook is onze rijhal beschikbaar om vrij te rijden.