Vragen of reserveren? 0528 361 408

Boeken

Aankomstdatum
Vertrekdatum
Aantal personen
Type verblijf
Zoeken

Omgeving

Attractieparken

Attractiepark Slagharen Meer dan 40 spannende attracties voor jong en oud. Attractiepark Duinen Zathe Appelscha Gezellig en kleinschalig attractiepark. Avonturenpark Hellendoorn Ruim 30 topattracties zoals wildwaterbanen en achtbanen. Dierenpark Emmen Staat garant voor een gezellig dagje uit tussen de dieren. Speelstad Oranje Grootschalig overdekt attractiepark. Ook voor regenachtige dagen geschikt! Verkeerspark Assen Uniek attractiepark gericht op het verkeer. Neem plaats achter het stuur van trapauto’s, jeeps of bootjes!

Lees meer

Dagactiviteiten

Forellenvijver ‘de Boshoek’ Elim Twee vijvers voor het vissen op zalmforel en regenboogforel. Klimbos Appelscha Unieke ervaring tussen de bomen. Parcours met obstakels in de hoogte. Overdekte speeltuin voor kinderen. Zippa Zebra's Funjungle Hoogeveen

Lees meer

Musea

Gevangenismuseum Veenhuizen Een ontdekkingsreis langs misdaad en straf in Nederland. Ervaar zelf hoe het is om achter de tralies te zitten! Hunebedcentrum Borger Drenthe is onlosmakelijk verbonden met hunebedden. Volg het spoor van de hunebedbouwers en ga terug in de tijd naar de prehistorie. Cultuurhistorisch streek- en handkarrenmuseum Zuidwolde Terugblik naar het verleden van Drenthe. Tevens toegang tot historische tinnegieterij. Van Gogh Huis Veenoord/Nieuw Amsterdam Kijkje in het leven van de wereldberoemde schilder. Het huis waar hij in Drenthe verbleef is in oude luister hersteld.

Lees meer

Wandelen, fietsen en waterrecreatie

Recreatiegebied Schoonhoven Een mooi wandelgebied waar met een mooie zomerdag ook gezwommen kan worden. Ook is hier een visvijver aanwezig. De Zwarte Dennen Natuurgebied met zwemvijver voor wandelen, fietsen en waterrecreatie Drents- Friese Wold Prachtig uitgestrekt natuurgebied met bos, vennetjes en waterrijk veengebied. Dwingelderveld Bosrijk natuurgebied voor wandelen en fietsen. Echten-Ruinen Bosrijk natuurgebied voor wandelen en fietsen. Bestraat familiepad aanwezig voor kinderwagens en rolstoelen. Ermerstrand Recreatiepark Recreatievijver inclusief strand en waterrecreatie. Giethoorn Uniek dorp omgeven door water en grenzend aan groot meer. Ook wel het Venetië van Nederland genoemd.

Lees meer